MANIKYR & PEDIKYR

MANiKYR & PEDiKYR

Från det ögonblick du anländer, kommer du att bli bortskämd. Koppla av i en stor, bekväm fåtölj. Dina händer kommer att rengöras och nagelbanden botas. Du kommer att få en skön massage armarna med samma tekniker som fulländats av våra massage proffs. När din behandling är klar, kommer du att flyta ut genom dörren avslappnad och med vackra färdiga naglar.

Få naturligt vackra naglar och mjuka, lena händer och fötter. Med en manikyr från City Thai Spa känner du dig genast mycket fräschare och mer välvårdad…

En manikyr är en behandling av dina naturliga naglar. I detta inkluderas borttagning av döda hudceller på nagelplattan och nagelbandet, polering, putsning och filning av naglarna, lackning om så önskas och avslappnande hand och arm massage. Vi erbjuder ett flertal olika typer av manikyr som anpassas efter dina behov.

  • Ger dina naglar superglans
  • Stärker dina egna naglar
  • Inga avtryck eller repor i lacket

Få naturligt vackra naglar och mjuka, lena händer och fötter. Med en pedikyr från City Thai Spa känner du dig genast mycket fräschare och mer välvårdad…

Pedikyr är en kosmetisk skönhetsbehandling för tånaglarna och/eller fötterna istället. Pedikyr vårdar och förskönar fötterna och är endast en kosmetisk behandling. Om man behöver en medicinsk behandling får man gå till en fotvårdsspecialist. En vanlig pedikyr brukar bestå av fotbad, filning av hälar och förhårdnader, klippning och filning av naglar, nagelbandsvård, insmörjning med kräm och närande av naglarna med nagellack.

Spa Pedikyr med nagelvård, peeling, filning, fotmassage, borttagning av förhårdnader paraffinbad samt lackning.

  • Vid pedikyr kan terapeuten upptäcka tidiga tecken på liktornar, och svampinfektioner. Vilket är lättare att behandla när de fastställs i sitt tidigare stadier.
  • Klippning och rengöring av tånaglar hindrar dem från att växa inåt och orsaka infektion. Elimineringen av smuts och bakterier från dina fötter kommer också att bidra till att förhindra nagelsjukdomar (svampar) och fot lukter.
  • En pedikyr behandling används varmt vatten och massage med oljor och krämer som hjälper att bevara fukten i fötterna. Återfuktade fötter minskar risken att få blåsor, sprickor eller andra fotproblem.
  • Minskar stress och ger en avslappnad kropp