Friskvård för företag

 

Friskvård för företag i Malmö

Problem i rygg, nacke och axlar är den i särklass vanligaste orsaken till långtidssjukfrånvaro idag. Allra oftast handlar det om muskelrelaterade spänningar, det vill säga massageterapeutens specialområde. De flesta av dessa besvär kan förebyggas genom s.k. företagsmassage. Som exempel beräknas, enligt Arbetslivsinstitutet, mer än hälften av alla i Sverige som arbetar med datorer ha regelbundna problem med värk i nacke, skuldror, armar och händer. Många i sådan grad att det påverkar arbetsförmågan och/eller lett till sjukskrivning. Satsa på friskvård och få personalen långtidsfrisk. Medarbetare som är nöjda och friska presterar mycket bättre. Som bonus får du nöjdare och gladare medarbetare och det syns utåt mot dina kunder.

Vi på City Thai Spa kan erbjuda Er skräddarsydd företagsmassage enligt Era önskemål.

För mer information eller offertförfrågan kontakta oss på telefon 073-633 18 68 eller via e-post info@citythaispa.se

Vi tar emot Friskvårdskuponger samt Friskvårdscheckar som betalningsmedel. Det smidiga sättet att betala för motion och friskvård för era anställda. I och med att medarbetare slipper lägga ut egna pengar i förskott har vi sett att intresset har ökat för massage. Med Friskvårdskuponger ges en större flexibilitet och möjligheter för de anställda som nu även kan utnyttja anläggningar som tidigare varit krångliga att besöka.

Friskvårdbetalning

 

 

Presentkort

 

Att ge bort en massage är ett utmärkt sätt att visa uppskattning till någon du tycker om. Presentkort är en mycket uppskattad gåva vid födelsedagar, student, julklapp och till mors- eller farsdag, vänner, familj eller anställda m.m.

När du köper presentkort kan du välja valfritt belopp som sedan kan användas på valfri behandling. Vi har presentkort till försäljning i butiken.

Med City Thai Spa’s bonuskort får du pengarna att räcka längre. Med bonuskortet kan du samla 9 behandlingar och få den 10:e helt gratis. För att uppnå ett bra och långvarigt resultat krävs ofta upp till ett par massage behandlingar av olika slag.

Bonuskort

 

 

Prislista

 

City Thai Spa "city" 

Epost: info@citythaispa.se
Tel: 073-633 18 68

Mäster Johansgatan 4e
21121, Malmö, Sverige

Våra Öppettider 

Måndag: 10.00 - 19.00
Tisdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lördag: 10.00 - 19.00
Söndag: stängt

 

Gilla oss på Facebook

City Thai Spa "city"